Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-12-11


Min flickvän

Min flickvän har blått hår
men hon låter det aldrig
färga av sig
för hon vet hur det kan bli

min flickvän kommer
både när jag ropar och en annan grej
jag har målat av det i akvarell
så att jag minns hur hon ser ut

min flickvän är tjej precis som jag
vi är båda rosa inuti och
vi delar underkläder för på
utsidan får ingen märka

min flickvän slickar mig
och äter mig ut-och-in
min flickvän älskar mig
så jag får till och med
kyssa henne på munnen




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-19 16:06



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
charmig fin dikt.
Färgrik i högsta grad.

2022-08-28

  osynligt- synlig.
Var hände detta?
2022-08-27

  SatansSon VIP
är du lesbisk på riktigt? eller är det en fantasi?
2021-01-23

    Orkiden

Kärleksfullt skrivet..
2016-10-23

  Ankan_Anki
Underbart!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP