Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue




Himlen på den tiden var alltid en stillsam blå, full
av löften, precis som min mun.

Och jag minns hennes jämna hjärtslag mot mina oroligt
flackande, stadiga trumslag som fann en rytm
åt fåglarna i mitt bröst.






Fri vers av Anne Beatrice Nilsson
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne Beatrice Nilsson