Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasadtävlingen

Poängen är kanske den att vi alla ska ta reda på att det faktiskt är just
Poänglöst




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-10-19 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)