Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Republiken Kvällsångest

Det som saknas är initiativet
Alla paraboler är snöflingsvita
Höghustakens känselspröt och
medelklassens eftermiddagsdrog
Morgondrog
Kvällsdrog
Dygnsrytmsdiktator
Föreningslivsrepresentanter
Utrotningshotade och fridlysta

Osaknade just nu
För ingen vet vad just dem
Inte saknar

Blodröda rosor i parken
precis som det brukade vara
När himmelen var blå
Nu spelas jazz på nätet
Trötta hundar jagar
Låtsatsleksaker i en
Låtsaspark

Ofullständigt men ändå
Helt begripligt
Aldrig existerar det
Helt obegripliga
Dygnsrytmsdiktatorer
Kvällsdrogad
Vardagsrumsrevolution

Blodröda rosor på fönsterbläcket
Låtsashög på riktigt
Spoken Word på instagram
Realitetsproffesor
På låtsas

Initierar du så
Ackompanjerar jag




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-19 23:46



Bookmark and Share


  Robin V
Galet bra!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)