Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Mörker omger
Tystnad låter
Demoner ler
Änglar gråter.
Uppskuren arm
Blod vid mina fötter
Förlorad charm
Uppriva rötter.
Smärtande minnen
Frågor utan svar
Bedövade sinnen
Skenet bedrar.




Bunden vers av comeon
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon