Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är er

Jag är eran skapelse,
fylld av ilska står jag och ser på
finner inte ord för det jag ser
så stum står jag där.
Utan ord kan jag inte ventilera
och kan jag inte ventilera
så exploderar jag snart.




Fri vers av comeon
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-28 11:55



Bookmark and Share


    jaybird
Det är magi i rubriken "är er", som så precist banar väg åt diktens vilja.
Att härska är att nivellera andras språk.
Allt motstånd börjar i ord.

Utmärkt diktat om, i min tolkning,
problemformuleringsprivilegiets
proletariat.

2016-12-28

  alicja lappalainen VIP
.. mörk energi fylld med ilska när man känner sin existens som objekt. Bra skrivet!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon