Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar bort

Din mun ler men din blick är likgiltig,
jag fastnar vid din blick,
själv är jag allt annat än likgiltig,
mina känslor flödar,
känner obehag,
dina blickar dödar
börjar känna mig svag.
Ur din mun kommer snälla ord
men din röst är död,
så jag hör inte vad du säger.
Tittar bort och tar på mig mina lurar.
Letar bitar för att finna balansen.














Fri vers av comeon
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-30 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon