Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

Jag vill leva ett så pass innehållsrikt liv,
så att den dag det är dags att gå,
ska jag vara så trött på livet så att jag inte vill annat än att sova för evigt.
Med ett leende på läpparna vill jag luta mig bakåt,
sluta ögonen och tänka för mig själv en sista gång.




Fri vers av comeon
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon