Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mor

I mitt hjärta du bor
Evig är min kärlek
Till dig kära mor.

Du satte mig på denna jord
Höll mig i din famn
Gav mig tröstande ord
Kärlek är ditt namn.

Ditt Osjälvisk och goda hjärta
Visade mig vägen
Ur oro och smärta.

När jag grät, torkade du min kind
Du stod vid min sida
I både med och motvind.

Alltid har du funnits där
Du har visat mig vägen
Och lättat den ryggsäck jag bär.

Änglar bor i dig
Älskar dig kära mor
Tack för allt du gjort för mig.





Bunden vers av comeon
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon