Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var jag

Befolkade träd och gallrade fönster
Okända röster
och Igenkänbara mönster.
Ondskefull blickar
och en död röst
En klocka som tickar
och ingen som ger dig tröst.
Dagar av obehag
blev till år
av förlorat tag,
ni försökte göra mig svag,
Men jag var jag.




Bunden vers av comeon
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comeon
comeon