Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret på min tröskel står...

Med tända ljus och i varje tidsrum det lyser, lutar jag mig tillbaka i min fåtölj nu är det tid för lugn och ro...
denna passion och åtrån som hade oss i sitt grepp...
Tankar far tillbaka med dig i den förbjudna äppellunden, allt sköljer mig över...
Knastrande ljud från veden i brasan, en av de bästa tiderna får mig att le åt dessa minnen...
Så många förbjudna platser, vi errövrat och jag lagt i mitt sköte.
Kryper upp i min myshörna... smälter den ljuvligaste chokladpralin på min tunga, höjer glaset med livets godaste Nebbiolo smaklökarna mina dansar en serenad av välbehag i dimman.
Bästa tiden av hösten och annalkande av att nu helgen är kommen.
Önskar jag er få njuta av mörkrets lena sammet,ljusets guldblad er värma denna ljuvliga höstdag.


Orkiden





Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-21 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden