Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden av den jag verkligen älskade och älskar


Du för alltid

Jag ser dig i varje skugga
jag förnimmer dig i varje vindil
jag känner din närvaro runt omkring mig
jag omfamnas av din flödande ömhet
som finns överallt där jag befinner mig
du kommer alltid att vara min kärlek
nu och för alltid,
saknar dig, men känner dig så nära.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-21 15:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt och vackert
2016-12-10

  Christer Foghagen VIP
Vackert!
2016-10-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP