Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger genom tid och rum

En piano sonata av Bach
Får mig att lyfta
Mina vingar att bära
Svävar över våra små liv
Hur vi prioriterar
Gör flygningen skakig

Sonatan för mig ut över havet
Där allt började
Pojken på cykeln på regnvåt väg på Rörö
Är jag
I ishallen i borgen står en tonåring och väntar på tekning
Jag minns svetten
I huset sitter dom och ser på tv
Tryggheten kändes varm

En ung man flyttar och blir kär
Stod under stjärnorna
Med ett hjärta sargat för livet
Blev kärleken aldrig lika vacker.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-21 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP