Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kaka

Livets kaka
Vill ätas
Men ändå behållas
Vill orka allt
Fort
Fly från allt
frys befintlig tillvaro
Paradox

Tiden
Blir oftare bara en fiende
Som visar verkligheten utan cencur
Livets ovisshet hämmar mig
I en tro att kunna styra
Fulländad utopi
Kapa trossarna
Hur
Vad är priset
När kärleken till livet
Slukar en.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-10-21 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP