Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Domkyrkan i Västerås. Bild Google.


Det regnar

Hej! Västerås stad.
Här sitter jag i bussen.
Sakta rullar staden fram.
Om 15 minuter är jag i min
älskade stad Västerås.
Västerås stad är så vacker
tycker jag.
Kliver av bussen promenerar
på gatan.
Regnet faller ner.
Det är som det ska vara i
molniga dagar.
Solen kan inte komma fram
idag heller.
Det gör inget för jag går i våran
vackra stad som jag älskar.
Jag ska lyssna på Västerås
stadshusets klockspel.
Efter det går jag till Västerås
stora domkyrka.
Tänder ljus till GUD och JESUS
och till alla människor och alla
djuren.
När jag kom in i kyrkan hörde
jag orgel musik.
Besöket i kyrkan blev stämningsfylld.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 10:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket finstämt.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos