Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygsommar - en drömraga

 

Torpets inre hade sakta vitnat

väggarna var tomma, nakna, slitna

vi hade ju bortfört alla möbler 

men i spisen låg där ännu glöder

pappa hade samlat skräp i kassar

och på golvet låg det kvar madrasser

så vår övernattning där i smyg

funkade trots att vi sågs av flyg

och bevakades av blå traktorer

av de nya ägarna, jag tror det

var desamma som satt upp en spärr

där som klinkan satt till kökets dörr

vi kom ändå ut, vi tog en omväg

ni tog soporna och jag gick tomhänt 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-22 12:12



Bookmark and Share


  ULJO
Här var det bra rim nivå minsann
2016-10-28

  objekt3
En luring
2016-10-23

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, jag tror nästan här är den bästa samling halvrim som någonsin sprungit ur dina tangenter...!?! Diggar möbler + glöder. Du har visserligen hittat ännu fyndigare snedsprång under åren, men här travar du upp ett helt lagom avvikande lass. Med därtill skönt mystiskt, lite rysande innehåll...
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X