Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkarna på rad - en drömraga

 

Pojken hade sår på hela kroppen

satt i rullstol, benpipan stack opp men

kröp och gömde sig i schampoflaskan

när han skulle till bassäng och plaska

jag lät storebrorsan köra kärran

insåg inte detta misstag förrän

jag såg pojken flyta i bassängen

uppochned med ryggsäcken helt dränkt men

kanske gick det än att rädda grabben

mun mot mun utav en flink och snabb en

jag var tveksam, men jag erbjöd labben

 

På bassängen kant stod många grabbar

skulle dom erbjuda sina labbar

eller ville dom blott stå där trygga

på bassängkanten och vara snygga?

en hade en vig och brunbränd bringa

nästa vackra ben som kunde springa

tredje vackert hår och skaplig snopp

ändå var det något som sa stopp

för jag saknade en himlakropp

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-22 12:46



Bookmark and Share


  objekt3
*...*

https://www.youtube.com/watch?v=QItC0WnSfi8

2016-10-23

  Anya VIP
Otäckt med grabbarna som stod på bassängkanten och inte ville hjälpa till. Ville visst vara snygga. Hoppas pojken överlever. Jag gillar honom på något vis. Tänk att han gick och gömde sig i schampoflaskan.... Lite kul!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X