Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offra mig

I all min kärlek
Till mitt liv
Med respekt för liv
Så ta mig
Offra mig
Mot ondskan

Lyft min själ
Gentemot grymhet
Jag är sargad
In i märgen
Av människans respektlöshet

Uppgivenhet skaver
När natten är lång
Så ta mig
Mot ondskan




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-10-22 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP