Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rop på hjälp!! 2016

Vill göra mitt bästa för min nästa, noga med var jag sätter mitt fotavtryck.
Tanken mig farleder till nogrannhet , min vision är att leva största delen i harmoni.
Visst kommer störtfloden mig möta, men då min inution blir att bilda bäckar så små.
För att inte rasmassorna ska plöja sönder vår jord och förstöras.
Har fått läran vårda och ge näring, för att kunna leva och njuta av skörden men glöm ej att dela med dig.
Denna lära....jag mina barn lärt de runt omkring, för undrande vilka "väluppfostrade" barn jag har deras hjärtan så stora och varma och artiga nu de tonåringar är.
Känns som jag är en fossil, men det är tvärtom är en modern tjej i unga år men min lycka är att jag bevarat och förstått vilken skatt som vi besatt.
Mina föräldras klokhet än i dag så är min mammas råd guld värda, bästa vännen att få.
Hoppas det ej är försent, att den kommer igen och vi kan få barnen in i den trygga fållan igen.
Ungdomarna känns som de blivit lämnade, åt sin ensamhet och utlämnad till denna stressade söndertrampade miljö, som de ska kunna vila på och kraften ur ta.
Svårt när ingen näring finns...det är vi som ska se till att den finns för dem.
Tillsammans är vi starka och kan allt uppnå, endast ditt tvivel är det som dig på snöret får att snubbla.
För makten finns hos oss att få detta att vända.
Till ett bättre och tryggare Sverige.


Orkiden





Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-23 13:27



Bookmark and Share


    jaybird
Texten omfattar mycket centrala teman; dels förhållandet till närstående och dels förhållandet till begränsade resurser, som man bör vårda och hushålla med.
Särskild fin passus bland dina rader är:

"Har fått läran vårda och ge näring, för att kunna leva och njuta av skörden men glöm ej att dela med dig."

Det tilltalar mig.
2016-10-23

  mare VIP
Mycket tänkvärd text
och de 4 sista raderna,
instämmer till 100%
aldrig ge upp bara
framåt mot målet
mot sanningen och
det starka ljuset!

2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden