Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag fann dem i sommarens hägn
när regnet dränkte dagen.
Två tidlösa jordeliv.
Fjärilens sprödhet gav mig beskyddarens roll,
tvestjärtens lömska kilande gjorde mig vaksam.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström