Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Siljansvik

Vinande vindar
Årbärarens mardrömsillustration
Stormhärgade vattenglas
Kära siljansvik

Vågade vakna
Oktoberkvällens regndroppssymfoni
Tygonbeklädda västvindar
Kära siljansvik

Våta sötvattensdrömmar
Roddsmännen
En sista rad till
Min kära siljansvik




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)