Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland...


Ibland!
Så....vill man
Bara kramas och aldrig släppa taget.
Idag!
är det en sådan dag.
Viska i ditt öra, att jag älskar dig.
Visa dig att du betyder mer än vad man kan säga med ord.
Min stora lycka är du och vi.
Pussar kramar kärlek...



Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-24 07:49



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden