Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En (o)nödig historia




Sanitets-ingenjören
satt på dasskanten
ute i Bondvischan.

Han var inte snarstucken
Men han blev!

När en bisvärm flög in
i det heliga avträdet

och ett bi av misstag
Flög på och stack honom
i örsnibben.

Sannoliks kalkylen
För osannolika händelser

hade inträffat och flög all
Världens väg, och det alltid
för honom på semestern


En vit toapapp remsa
Blev kvar i grönskan
När han ylande försvann

så gott det nu gick med
Byxorna nedhasade bort
mot en tryggare horisont.

"Shit happens"




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-25 00:01



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Som fd.VVS-are har jag ett visst medlidande.
Gillar dikter med verklig handling.
Snart blir det vinter och flygfäna går i ide.
Riskerna minskar.Ha de bra. TBG.
2016-10-25

  Bossepoet från Österbotten
skitkul
bisats
med sting
2016-10-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dasshusromantik av yppersta kvalite !
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP