Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig, nu

Jag behöver ha dig
Nu
För mig själv
Nån annanstans
Köpenhamn, Stockholm
Bara pyssla
Älska
Knulla
Äta
Dricka
Prata
Förundras
Älska
Knulla
Äta dig
Gråta lite
Skratta högt
Osynliga i mängden
bland gränderna
Leker vi med varandras tungor
Smakar vi på tidlösheten
Om än bara för några dagar




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-25 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP