Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstav i personlighet


N

Sorgen tar ett tag om nacken
Särskilt på natten känner
jag mig nedstämd
Att inte ha någon nära
får nerverna ur funktion
Befinner mig under noll
negativ och nattsvart
Vill inte ha någon annan
Samtala på nätet,en liten tröst




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-05-14 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt