Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din på heltid

 

Jag vill äta banana split med dig, igen och igen. Utforska stans bästa hamburgerställen, dela en milkshake med varsitt sugrör. Spela tv-spel, åka på roadtrips, gosa i oändlighet. Prata med dig under sena kvällar i sängen fastän du sedan länge håller på att somna, dansa en långsam tryckare i vardagsrummet när vi får feeling. Promenera i solskenet en söndagseftermiddag. Läsa en bok inklämd i din armhåla medan du läser en annan bok, få panik av värmen där, bryta mig loss, skratta tillsammans. Få mina fötter masserade medan du tittar på en dataspelsturnering. Klia dig på ryggen. Pussa dig på axeln. Vara din. Hur länge som helst.




Fri vers (Prosapoesi) av Ericafika
Läst 502 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-25 22:48



Bookmark and Share


  Per Drysén
Kärleksfyllt, längtansfyllt, ljuvligt ömt. Njutbart!
2016-10-26

  ULJO
fint
2016-10-25

  Valter Örn VIP
Fint skriftat. Ömt och fyllt av kärlek !
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika