Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös...

Sömnlösa nätter tungt att bära, vända sida efter sida för rygg känns ej okey i längden.
Är trött på att vara trött, allt mellan himmel och jord allt är beprövat.
Kostlärans ekologiska gylne vinst och kroppens mekanism av välmående är väl beprövat.
Endå jag Sömnlösa hjärna spelar henne ett spratt, då jag vet och känner till alla invanda mönster.
Känns som knepen börjar sina, vilket blivit alltför stor pina....nu jag åter igen ska försöka blunda och hoppas denna gång överlista hjärnan att komma till ro och få somna...



Orkiden




Fri vers (Fri form) av Orkiden
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-26 00:30



Bookmark and Share


  Alprosen
En bild av en väldigt trött person eller utarbetad bra förmedlad text.

Alprosen

2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden