Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sinnen

Livet ser mer
Höstarna blir vackrare för vart år
Färgerna tydligare, klarare
Mer mångfald i verken

Livet känns mer
Ilskan över vår ras
Glädjen över livet
Rädslan att mista

Är livet en gåta
Förstår kanske mindre
Frågorna ökar
Svaren finns i detta efter

Livet smakar mer
Vinet leker i gommen
Dina vårtor är livets pastiller
Blomman smakar rosenvatten

Rummet är mörkt
Regnet strilar i rännan
Ditt hår kittlar mig erotiskt
När dina läppar vandrar över min hud
Livet är nu




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP