Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan oss

Ljudet av dig
Och
Ljudet av mig
Åh vad jag gillar det
Tystnaden




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-27 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)