Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att inte strypa sig själv

Vi hade ingått en pakt som sa att allt var bra
Jag intalade mig själv att saker nog ska göra ont
Inte visste jag att man behöver klippa band
Bara för att inte strypa sig själv




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-30 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)