Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa träd har ännu gröna blad och en ros ska till att blomma, men nu har vi fått tillbaka vintertiden igen.


Vintertiden är här

Solen skiner hela helgen som aldrig förr
Genom vintertid öppnade hösten sin dörr
Julskyltingen har börjat också här och där
Åtminstone i varenda större affär
Men det blommar faktiskt lite fortfarande
Trädens lövverk är fantastiskt färgsprakande
Det milda vädret håller ju ännu i sig
Det får gärna fortsätta om du frågar mig.

Imorgon firar allt för många hallowen
Det är mörkrets makter som kommit upp på scen
Inget för mig ,jag hjälpte till på änglafest
Det är ju så att änglarna faktiskt är flest
Även om det blir allt mörkare på jorden
Så tänker vi på de segervissa orden
Det är fullbordat sa Jesus och det är sant
Därför gillar jag det som är ljust och färggrant.






Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 324 gånger
Publicerad 2016-10-30 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson