Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolrosor

Känslan som infinner sig när
Byggnadernas höjder är
Lite mer än vad jag tänkt

Jag byggde hus utav hopp och
Tilltro, bara så att du
Skulle ha något att bränna ned

Jag valde bogrannt ut materialet och
Tänkte alldeldes för länge på allt
I slutändan blir jag stans

Största kolproducent




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)