Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma

 

Likt en het kniv 

skär morgonsolens strålar

den mjölkvita dimman 

 

I skuggorna dansar älvorna 

nattens sista dans 

ett sakta farväl 

av natten 

 

fåglarnas kvitter 

välkomnar morgonens första 

solstrålar 

 

fiskarna målar ringformade mönster 

under den spegelblanka vattenytan 

trollsländan flyger 

än hit och än dit 

 

Humlorna från blomma till blomma 

sakta flyger 

genom skogens pelarsalar 

ekar ljudet av göken 

 

Dimman släpper sakta sitt grepp

om skogen ..........




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-31 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ögats njutning av texten förhöjd! :)
2016-11-02

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin.
2016-11-01

  Solstrale VIP
Fantastico! :)
2016-10-31

  Susanne Klint Martell
Fin ... från början till slut. Mycket följsam.
2016-10-31

  Öknens Ros VIP
fin o stämningsfull.
2016-10-31

    ej medlem längre
bravo!
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle