Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bigami med mig själv

I bigami med mig själv
och de luftslott jag så vackert skulpterar
Fött
ur hoppet
att det ska bli
bra
och kanske
rätt

I bigami med mina olika sidor
den sprudlande clownen som alla älskar
med
alla masker
en för varje
önskan
kommen ur
människomun

I bigami med min sorg
och den eviga dödslängtan den bär
Förbjuden
att ens
tänka tanken
Tyvärr
Längtan består
evinnerligen

I bigami med mitt skapande
som styr och bestämmer när och hur
MÅLA
utan vilja
Blir fjättrad
Men
bara konsten
befriar

I bigami med min överlevnad
och min förmåga att alltid synas stark
Döende
Vill inte
vara mer
Dessvärre
har jag
inget val

I bigami med det elände som jag själv har skapat...




Fri vers av Lillith
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-01 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läste din konversation med Jesus. Ensam ikväll? Våra öppettider står på hemsidan.
2016-11-02

  Susanne Klint Martell
WOW!
Vilka rader du präntat.
2016-11-01

  Hon kallar sig poet VIP
Nyskapande och starkt
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith