Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många gånger nu

Jag har läst dina böcker
Och Jag har sett dina filmer
Jag har lyssnat på din musik
Jag har ätit din pannkaka
SÅ MÅNGA gånger nu
Så Många gånger nu!

Jag har lajkat din bild på dina katter
Jag har halkat när jag duschat i kokosolja
Jag har sett dig gå under dag efter dag
Och jag har förstått att du skapat alla sociala medier
Så Många gånger nu
Så Många gånger nu

Det finns ett ansikte och en plastikopererad arm
Mitt i tunnelbanans centrum
Du sitter där uppkopplad med ett Lejon i din famn
Och skriver till mig mitt i natten

Du har pratat med kvinnan som håller i dina statusuppdateringar
Du har förutspått framtiden och jag längtar att hålla din hand
Där går du och flämtar medans någon driver om ditt beroende
Vi tittar ner på våra smartphones och möts mitt i natten




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP