Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följ stigen bortom dungen av björkar

 

Där mitt i

där, uti skog och mark

finns den 

att finna 

 

 

Fåglarna och vinden

sjunger dess sång

regnet gråter dess tårar

och där, uti varje djupt andetag

förblir storheten

av dess närvaro

så uppenbar

 

 

"dit själen längtar, 

dit vill jag gå..."

 

 

Ty, där mitt i

där uti skog och mark

finns den 

att finna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-03 00:50



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Dikten leder tanken till vår vackra natur som läker själen, stimulerar alla sinnen och gör tanken ödmjuk.
2016-11-09

    carinamnm
Mycket, mycket fint!
2016-11-07

  Lars Hedlin
Mycket fint min vän :)
2016-11-05

  Carl Mikael Fäldt
Vackert!
2016-11-05

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vacker och hoppfull dikt!
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP