Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen teckning


Min älskade lilla storasyster

Hon är min syster
Hon ÄR
Min syster
Min syster
Är hon
Närsyster
Och lärsyster
Storasyster
Och stor
Kärsyster
Mig klär
Syster
Aldrig tyst
Syster
Intensivsyster
Oliksyster
Liksyster
Kiksyster
Av skrattsyster
Irritersyster
Godsyster
Gudsyster
Prydsyster
Flirtsyster
Snällsyster
Och Min syster




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-02 09:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin hyllning till en syster. Så igenkännande med både positiva och negativa egenskaper. Precis så är det!!!
2016-11-07

  Bo Himmelsbåge
Varm o levande teckning!

Fantastiskt fin hyllning till Din älskade syster! Förstår att ni betyder väldigt mycket för varandra!
2016-11-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tajt förhållande.Skönt i allt världsledande.
TBG.
2016-11-02

    ej medlem längre
Vilken underbart fin systerhyllning!
2016-11-02

  Linda CH VIP
Uppfinningsrikt och glatt!
2016-11-02

  Lars Hedlin
Härligt :)
2016-11-02

  Magdalena Eriksson VIP
lovely!
2016-11-02

  Solstrale VIP
Super härligt! <3 tack!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP