Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neutrum





Jag är Rosa Parks
Jag är Pussy Riot
Jag är Malala
Jag är Edith Södergran
Jag är Sapfo
Jag är Zara Larsson
Jag är Marsha P. Johnson
Jag är ingen kvinna. Jag är ett neutrum.













Fri vers av om en Siri
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-02 22:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en Gudinna
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri