Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat är fyllt av poesi

 

Vännen min,

tankar och ord sprungna 

direkt ur ett levande HJÄRTA

är det allra finaste

man kan 

uppleva, läsa eller höra

ty på djupet de orden berör

ord som blottar en del

av en annan 

människas

själ

§

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-04 22:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert!
2023-03-22

  Lars Hedlin
Man blir glad av denna och så lent i själen den känns <3 kram
2016-11-05

  Nils-Robert
En så fin dikt om hur mycket ord betyder för oss. Ord som ger nyckel till ett hjärta från ett hjärta!
2016-11-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärligt fint
2016-11-05

  Fem hjärtan VIP
Det är sant..! Mycket vackert!
2016-11-05

  M:tin
Din poesi tycker Martin om!!!!!!
2016-11-04

  Carl Mikael Fäldt
Så tycker även jag!


Att blotta sin själ är dock

En riskfyll resa


2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP