Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsensamkväll


Nu gör det ont.
Igen.
Av saknad.
Jag helar inte mej själv genom att åka.
Åka ifrån,
någon jag älskar mer än livet.
Att inte ta avsked.
Men hur tar man avsked
från den man älskar mer än livet,
när det gör så ont att åka?

Nu kan jag inte åka tillbaka,
och göra om det.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:02



Bookmark and Share


  * Ammi *
hur? du får se fram emot nästa möte...själv hatar jag farväl..i alla situationer..
ni får packa ihop!!
2006-05-15

    Bodil Sandberg
Ja hur tar man avsked...när man egentligen vill uppslukas av den stund som var...utan avsked..aldrig enkelt...snyggfångat!!!!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina