Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattångest



Natten
tassar in

smyger genom
mörkrets korridorer

griper
min ångest
i
sina skuggor

förrädiskt
viskande

klockan
slår tolv
klanglöst uppgivet

klagan
ur
tiden

binder mig
vid
min egen rädsla

Natten
sveper
över kyliga golv

tvingar
min själ
mot
tystnaden


BodilSandberg-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-05-14 22:21



Bookmark and Share


  tobbä
Igenkännande...mycket bra fångat!!!
2006-05-15

  Teresia Ridell
Väl fångat om den förbannade ångesten..
Känner igen...även om min ångest kommer på dagen..
2006-05-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Tänk vad jag känner igen mig i dessa dina fina ord. I perioder kommer jag själv in i dessa tillstånd. Igenkännade,smärtande, bra. Hälsar Fredrik
2006-05-15

    NoMi F
känner riktigt natten och
sömnen som inte vill komma
Snyggt fångat och knåpat
2006-05-15

  solglimt
Vad ska jag skriva?
Vad finns det att tillägga?
INGET - du har fått med ALLT
På något sätt är dina ord både
VACKRA & SKRÄMMANDE
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg