Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen ängel

Jag har levt i totalt mörker
Rört vid helvetets grindar
Lekt med elden
Tillslut är jag fallen som en svart ängel
Första gången hör jag döden locka på mej...
Är det ens värt att finnas?
Nu kan inget bli sämre.




Fri vers av Luma
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-04 03:38



Bookmark and Share


  Järnkatten
Stark, sök ljuset vännen...
2016-11-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör upplyftas, upplyftas till du känner att du befinner dig i paradiset

endast där hör du hemma
gudinna, av denna jord.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma