Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa dagar (är tyngre än allt annat)

vissa dagar.

är tyngre än allt annat.

nästan omöjliga att genomleva,
utan att bara vilja hänge sig åt något.
djupet i en påse med chips.
ett glas stark, mörk sprit.
ruset i en främlings ögon, en som bär på egna
hemligheter.

dock kommer dessa dagar med sina egna brasklappar,
känslorna skaver och skär.
dessa öppningar som uppkommer,
plötsligt som bilder.
liknar de alla cirklar.

…alla liknar de hål…





Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-04 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vissa dagar är tyngre och du ger ord åt det så att det verkligen väcker känslor.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström