Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Slingerbulten"


Han ogillade tillvarons
raksträckor

Var ett äkta sladdbarn.

Det var därför han
trivdes ute på landet.

Och for omkring i
en gammal rallybil. ..
;)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-04 11:01



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja varför ska hippies inte trivas om inte på landet ?
2016-11-05

  Carl Mikael Fäldt
Håller med "G-falk"

"Helläcker liten pärla denna"


2016-11-04

    ej medlem längre
Helläcker liten pärla denna:)
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP