Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar Elvis Presley hade innan hans sista liveshow

Jag klarar det här
För fan!
Den här gången är jag inte så nervös ändå

Vad sa hon som bjöd på kaffe?

Det värkar och gör ont i ryggen
Tar en till tablett mot ryggsmärtan
Och läkaren har sagt att det är ok att ta lugnande Om jag ska stå på scen
Behöver bara en extra tablett till, det värsta är att jag svettas så men...

Jag ska klara det här
Jag är ju för fan Elvis Aaron Presley




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-04 13:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han lämnade rum för punken.
2016-11-04

  Öknens Ros VIP
kanske han tänkte så....tragiskt att sluta sitt liv på det sätt han gjorde.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP