Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Förnekelse"


"Baskevilles hund "
ylade i mörkret av
Ensamhet

Satte skräck i de
Levande runtikring
grannskapet.

Som tänt sina lyktor
Åt de döda.

De som inte
behövde vara rädda
längre.

Kunde ingen modig
barmhärtig

gå ut och " Knäppa
Hundstackaren"

Så den slapp plågas!

Och vi andra slapp
lyssna till dess elände


Allhelgona själshelgen
I sitt eget tillräckligt
inlindade lidande nog.

Bland insnöade villakvarter. ..

Med flimrande skräckfilmer
Allt så tryggt instängt
i HD-skärmarnas rädslospänning

Behövs ingen verklig rädsla
När den påhittade är så all
-omfattande. ..?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-05 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP