Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall.



Fan ta Bofinken
och Bofinken tar masken

Och masken,masken
den stackaren.

Ynglar av sig
så mycket den bara kan.

Och det stora kretsloppet
rullar osynligt på.

Med Människan som bara
Beklagar sitt öde och tycker
Så himla synd om sig själv!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-05 07:23



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Fan har uppenbarligen humor-som låter oss tro vi är skapelsens krona!

Tänker jag till din-som vanligt-läsvärda pärla!
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP