Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2014-12-07 00:00


Tiggerskan sjöng

 

Tiggerskan sjöng


i tunnelbaneuppgången


nära Allhelgonakyrkan

 









Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-05 14:34



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mycket fin bild i denna text. Fick mig att tänka på, och jag tycker att du fångar, en bibeltext i Hebreerbrevet 13:2, "Glöm inte att visa gästfrihet, ty genom gästfrihet har somliga fått änglar till gäster utan att veta om det."
2016-11-06

    ej medlem längre
Djupa tänkvärda ord.
2016-11-06

  aol
Så nära men ändå långt borta , så fint skrivet med så stor känsla,
2016-11-06

  KYREUS of Sweden
Respekt.
2016-11-05

  ULJO
En fin gest till denna hederns dag
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP