Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte glömt bort dig

 

Jag hör din röst på telefonen 

och undrar om det verkligen är du

förstår inte vart du fick mitt nya nummer 

jag älskar dig väldigt mycket 

men just nu är jag hos någon annan.

 

Jag har inte glömt bort dig

men jag är trött på allt 

att jag säger nej till dig

den tiden är nu kommen.

 

Jag älskar dig 

det erkänner jag 

kanske kommer jag att 

älska dig ända tills jag dör

men nu måste jag 

verkligen avsluta allt

men denna gången föralltid. 

 

Vi hade en bra tid tillsammans

men nu är allt förstört 

bara minnerna är kvar av oss.

 

Jag ville gifta mig med dig 

och allt skulle ha funkat bra 

bara du starkt sade

jag bryr mig inte om 

vad alla andra kommer att tro om oss.

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2016 - 11 - 05)




Fri vers av Arnela
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-05 14:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Tydligt bra och rakt på sak!!!
2016-11-06

  Sofhia Wirström
starka rader
man riktigt känner
smärtan
fint skrivet
2016-11-06

    ej medlem längre
Starkt alster, rakt på sak.. tack.
2016-11-05

  överlevaren VIP
Känslosam dikt om kärlekens olika uttryck och påverkan!
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela