Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordaxelns lutning får konsekvenser


Höst går till vinter

Höstens liv och färg omvandlas sakta till frysande vinter

Himlen skiftar gärna i blågrå ton

Björkalléers klargula löv faller

Kall vind rycker i björkarnas grenverk och löv

Rester av den första snön ligger fläckvis på taken och längs vägkanter

Minusgrader biter sig in genom kläderna

Fåglar gör sig påminda

Dagarnas mörker inträffar tidigt

Allhelgonahelgen får konkurrera med Halloweenfirande

Våra tankar, känslor och handlingsmönster stelnar i kylan...eller?

Människor kryper in i sina bon

Sover mer...?

Tuggar långsammare...?

Läser och skriver långsammare...?

Blir ensammare...?




Fri vers av boen
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-06 15:13



Bookmark and Share


    jaybird
Lutningsaxelns tiondelar. Om decimalernas makt. Tjusigt!
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen